Wij Dichterskwartier Blok D

Tweekamerappartement
Handelsweg 10C 3842 AH Harderwijk

Een compact tweekamerappartement met een oppervlak van ca. 45 m2. Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping. Via de woonkamer bereik je de slaapkamer, de badkamer met toilet en de buitenruimte. De keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, enkele wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot. De buitenruimte in de vorm van een loggia heeft een oppervlakte van ca. 5 m2 en is gelegen op het Noordoosten. Dit appartement heeft een interne berging. Je huurt dit appartement inclusief parkeerplaats. De kosten van de parkeerplaats komen er nog los bij. De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Let op, de woningen in Blok D zijn te huur voor een maximale periode van 2 jaar (gerekend vanaf de opleverdatum).

De keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.

De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, enkele wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot.

  • 935,- huur per maand
  • Service kosten € 130,-
  • 45 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Zuiderzeestraat 89

Huren in Staal

Zuiderzeestraat 89 Deventer

Jan Luykenlaan 98

Wij Dichterskwartier Blok B

Jan Luykenlaan 98 Harderwijk

Jan Luykenlaan 156

Wij Dichterskwartier Blok B

Jan Luykenlaan 156 Harderwijk