Wij Wittesteyn

Tweekamerappartement
Ridderhof 27 3931 XZ Woudenberg

** BESCHIKBAAR PER 1-6-2024 **

Een driekamerappartement van ca. 54 m² op de eerste verdieping. In dit appartement heb je alle ruimte voor jezelf en je partner. Wat doen jullie met de tweede slaapkamer? Wordt dit een logeerkamer, een kantoor of misschien wel een eigen walk-in closet?

Vanuit de hal is het toilet en de badkamer bereikbaar. De badkamer beschikt over een wastafel, een ruime inloopdouche en een designradiator. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de badkamer.
De eerste slaapkamer en de woonkamer zijn eveneens bereikbaar vanuit de hal.

In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur. Met de inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasmachine, afzuigkap en koelkast met vriesvak maak je de lekkerste maaltijden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tweede slaapkamer.

Dit appartement beschikt over een buitenruimte van ca. 7 m². Je auto kan je probleemloos kwijt. Het terrein biedt voldoende ruimte.

Huurprijs : € 1.188,- per maand
Servicekosten : € 230,- per maand

Huisdieren zijn in dit complex niet toegestaan.

- Over Wij Wittesteyn -
In het voormalig kantoor van een architectenbureau op hoek John F. Kennedylaan en Geeresteinselaan vind je Wij WitteSteyn. De 36 huurappartementen zijn variërend van ca. 35 m² tot ca. 55 m² woonoppervlak. Elk appartement is gasloos uitgevoerd, voorzien van een hoogwaardige keuken, badkamer en afhankelijk van de grootte beschikken de appartementen over één of twee slaapkamers.

De tuin rondom Wij WitteSteyn heeft een parkachtige uitstraling met meerdere buitenterrassen (o.a. aan het water) en zitjes. Tevens kunnen de huurders (in overleg) gebruik maken van de algemene overdekte tuinkamer in het complex aan het water.

Centraal op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke tuinkamer van ruim 80 m² met uitzicht op het aangrenzende water. Hier is de mogelijkheid voor de bewoners om elkaar te ontmoeten, te biljarten, te kaarten, televisie te kijken of gezamenlijk te koken. Vanuit de tuinkamer kunnen de bewoners via een loopbrug het mooie landgoed Geerestein bereiken met veel wandelmogelijkheden.

Het buitenterrein is afsluitbaar en camerabewaking op diverse punten in en rond het gebouw geven een veilig gevoel.

- Omgeving -
Vlakbij Wij WitteSteyn vind je diverse supermarkten én het gezellige, autoluwe dorpscentrum. Woudenberg is een groen dorp met 12.000 inwoners. Liefhebbers van wandelen, fietsen of hardlopen halen hun hart op in de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug.

Via de loopbrug heb je rechtstreeks toegang tot het mooie wandelgebied van landgoed Geerestein. Ook recreatiegebied Henschoten is een heerlijke plek. En via de A12 en A28 ben je zo in Amersfoort, Utrecht of Arnhem.

- Inkomenseis -
Om in aanmerking te komen voor deze studio is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5 x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

- Huurperiode -
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave van de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 1188,- huur per maand
  • Service kosten € 230,-
  • 52 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Ridderhof 16

Wij Wittesteyn

Ridderhof 16 Woudenberg

Jullensstraat 11

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 11 Groningen

Jullensstraat 71

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 71 Groningen