Wij Wittesteyn

Driekamerappartement
Ridderhof 34 3931 XZ Woudenberg

** BESCHIKBAAR PER 1-8-2024 **

Een driekamerappartement van ca. 46 m2 op de derde verdieping. In dit appartement heb je alle ruimte voor jezelf en je partner. Wat doe je met de tweede slaapkamer? Wordt dit een logeerkamer, een thuiswerkplek of misschien wel je eigen walk-in closet?

Vanuit de hal is het toilet en de badkamer bereikbaar. De badkamer beschikt over een wastafel, een ruime inloopdouche en een designradiator. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de badkamer.
De twee slaapkamers en de woonkamer zijn eveneens bereikbaar vanuit de hal.

In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur. Met de inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasmachine, afzuigkap en koelkast met vriesvak maak je de lekkerste maaltijden.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon van ca. 7 m2.

Heb je een auto? Die kan je probleemloos kwijt. Het terrein biedt voldoende ruimte, je hebt dus altijd een plekje.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in Wij Wittesteyn.

- Financieel -
• Huurprijs: € 1.095,- per maand
• Servicekosten: € 230,- per maand
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur. Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd

- Wij Wittesteyn -
In het voormalig kantoor van een architectenbureau op hoek John F. Kennedylaan en Geeresteinselaan vind je Wij WitteSteyn. De 36 huurappartementen zijn variërend van 35 m² tot 55 m² woonoppervlak. Elk appartement is gasloos uitgevoerd, voorzien van een hoogwaardige keuken, badkamer en afhankelijk van de grootte beschikken de appartementen over één of twee slaapkamers.

De tuin rondom Wij WitteSteyn heeft een parkachtige uitstraling met meerdere buitenterrassen (o.a. aan het water) en zitjes. Tevens kunnen de huurders (in overleg) gebruik maken van de algemene overdekte tuinkamer in het complex aan het water.

Centraal op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke tuinkamer van ruim 80 m² met uitzicht op het aangrenzende water. Hier is de mogelijkheid voor de bewoners om elkaar te ontmoeten, te biljarten, te kaarten, televisie te kijken of gezamenlijk te koken. Vanuit de tuinkamer kunnen de bewoners via een loopbrug het mooie landgoed Geerestein bereiken met veel wandelmogelijkheden.

Het buitenterrein is afsluitbaar en camerabewaking op diverse punten in en rond het gebouw geven een veilig gevoel.

- Inkomenseis -
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

- Huurperiode -
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Zou jij hier graag willen huren? Klik op "Contact met de makelaar" en laat je gegevens achter. Dan brengen wij je op de hoogte van hoe jij hier kunt gaan huren. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de website.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave van de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 1095,- huur per maand
  • Service kosten € 230,-
  • 46 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Ridderhof 16

Wij Wittesteyn

Ridderhof 16 Woudenberg

Jullensstraat 59

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 59 Groningen

Jullensstraat 47

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 47 Groningen