Wij Kinsberg

Driekamerappartement
Vosselmanstraat 284C 7311 CL Apeldoorn

** BESCHIKBAAR PER 1-7-2024 **

Ben jij opzoek naar een fijne woonruimte in het hartje van Apeldoorn? Lees dan snel verder!

In het complex van Wij Kinsberg komt er per 1-7-2024 een ruime woning beschikbaar. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en heeft een oppervlak van ca. 70 m² met een balkon van ca. 14 m² op het noorden. Perfect als jij, samen met je partner, op zoek bent naar een fijn appartement! Hoe ga jij de tweede slaapkamer inrichten? Als walk-in closet? Kantoor? Of misschien als logeerkamer?

Het appartement heeft een ruime, open keuken met al het benodigde inbouwapparatuur om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten: een combi-magnetron, vaatwasser, geïntegreerde koelkast en rvs-schouwkap. Zo heb je nooit meer een excuus om niet te koken. De volledig betegelde badkamer wordt opgeleverd met een ruime inloopdouche met een glazen douchewand.

Je huurt deze woning inclusief parkeerplek.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in Wij Kinsberg.

- Financieel -
• Huurprijs: € 1.150,53 per maand
• Servicekosten: € 100,- per maand
• Inclusief parkeerplek
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur. Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd

- Wij Kinsberg -
Het project Kinsberg is een transformatie van een voormalig kantoorpand tot luxueuze appartementen. Het project bestaat uit twee onderling verbonden gebouwen; het Catshuis en het Vondelhuis. Een uniek project in het centrum van Apeldoorn. De stijl is ‘stads’, leefbaar en modern – met een warme twist en neutrale kleuren.

- Gedeelde woonkamer en dakterras -
Vind je het leuk om andere bewoners van Wij Kinsberg te ontmoeten? Dat kan bijvoorbeeld in de centrale woonkamer op de 5e verdieping. Je kunt hier heerlijk zitten en zelfs tv-kijken. De centrale woonkamer biedt toegang tot het 120 m² grote dakterras met glazen balustrade. Vanaf dit terras heb je richting alle vier windstreken het mooiste uitzicht van Apeldoorn.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3,5 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.
• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Zou jij hier graag willen huren? Klik op "Contact met de makelaar" en laat je gegevens achter. Dan brengen wij je op de hoogte van hoe jij hier kunt gaan huren. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de website van Wij Wonen.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave van de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 1150,- huur per maand
  • Service kosten € 100,-
  • 70 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Ridderhof 16

Wij Wittesteyn

Ridderhof 16 Woudenberg

Jullensstraat 19

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 19 Groningen

Jullensstraat 59

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 59 Groningen